Közszolgálati Tisztviselők Napja
Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93. § (2) bekezdésének rendelkezései szerint július 1. napja a Közszolgálati Tisztviselők Napja. Tekintettel arra, hogy a közszolgálati tisztviselők számára ez a nap munkaszüneti nap, 2015. július 1. napján (szerdán) az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Központjában, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Nyugdíjfolyósító Igazgatóságán, valamint a fővárosi, illetve megyei kormányhivataloknál az ügyfélfogadás szünetel.
2015. július 2. napjától az általános ügyfélfogadási rendnek megfelelően kereshetik fel az ügyfélszolgálatokat.

Megértésüket köszönjük!

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság

A honlap tartalmának teljeskörű megjelenítéséhez javasoljuk a Mozilla Firefox,  valamint az Internet Explorer 10, vagy annál újabb böngésző programok használatát.

A Hivatal menüpontban az ONYF hivatali adatairól tájékozódhat, az Ügyintézés alatt találhatja meg az eligazodást segítő ügyintézési tájékoztatókat, fogalmakat, gyakori kérdésekre adott válaszokat, valamint az ügyfélszolgálatok elérhetőségeit. A Nyomtatványok menüpont alatt kitöltheti az online nyomtatványokat vagy letöltheti magának a keresett nyomtatványt, majd otthon kinyomtatva, kitöltve beküldheti a hivatalba. A Dokumentumok menüpontból elérheti a legfontosabb jogszabályokat, ágazati statisztikai adatokat, valamint kiadványainkat. A Hirdetmények menüpontot választva a legutolsó hirdetményeinket olvashatja el.

Gyakori kérdések
2 3 2 3 archiv2 archiv4 dscf0009 hgf_6371 img_1759 img_1760_resize archiv1 archiv2 archiv4 dscf0009 hgf_6371 img_1759 img_1760_resize
<< > || >>